sdílet Chata u Urbanov na Facebooku
Chata u Urbanov česká verze  Chata u Urbanov slovenská verzia  Chata u Urbanov english version  Chata u Urbanov deutsch version

Chata u Urbanov Ľubeľa, Ľubeľa Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hütte u Urbanov Ľubeľa 465 na Slovensku, ubytování v obci Ľubeľa, ubytování Liptovský Mikulaš:


Chata u Urbanov je situovaná v obci Ľubeľa, len 8 km od Thermal Park Bešeňová a 14 km od Liptovského Mikuláša. Poskytuje útulné ubytovanie za prijateľnú cenu pre max. 6 osôb v blízkosti hôr a termálnych kúpalísk.


Chata u Urbanov - ubytování: Pre ubytovaných hostí sú k dispozícii dve 3-lôžkové izby s úložným priestorom a balkónom na poschodí. Na prízemí je kuchynský kútik (chladnička, elektrický sporák s rúrou, varná kanvica, kuchynský riad), jedálenské sedenie pre 8 osôb, TV, krb a kúpeľňa. K dispozícii je terasa s posedením, altánok, gril, hojdačka, veľká záhrada. Parkovanie v uzavretom dvore priamo pri chate.



Typy pokojů
3 lůžkový
2

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, lednice, TV, připojeni internetu, plně zařízená kuchyně, Krb, Koupelna na podlaží, WC na podlaží

Základní informace: úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici

Nadmořská výška: 620

Popis okolí:

LIPTOV je jeden z najkrajších a najnavštevovanejších regiónov na Slovensku, ktorý ponúka očarujúcu prírodu (Nízke a Západné Tatry, Chočské vrchy), liečivé termálne pramene (Tatralandia, Bešeňová), jaskyne v Demänovskej doline, bohatú históriu, či jedinečný folklór. Okrem lyžovania a turistiky môžu návštevníci vyskúšať aj menej tradičné a adrenalínové športy: paragliding, rafting, off-road, jazdu na koni, horolezectvo, skialpinizmus a iné.

TERMÁLNE KÚPALISKÁ: - Thermal Park Bešeňová (8 km): 8 vonkajších termálnych a 4 vnútorné celoročné bazény, 5 letných bazénov s rôznymi vodnými atrakciami, Wellness centrum – sauny, masáže, inhalácie, whirlpool...
- Aquapark Tatralandia (15 km): najväčší areál vodnej zábavy v Strednej Európe: 27 tobogánov a šmýkačiek – 8 celoročných, 11 bazénov – 8 celoročných (z toho 3 kryté) s teplotou vody do 38 oC, WELLNESS PARADISE: špeciálne liečebné procedúry, masáže, zábaly a kúpele
- Aqua-Vital Park v Kúpeloch Lúčky (14 km)

VODNÉ ŠPORTY - do 20 km: - priehrada Liptovská Mara (2 km) - objemom najväčšia vodná nádrž na Slovensku ponúka výborné podmienky pre vodné športy (vodné bicykle, člnkovanie, surfovanie, jachting), rybolov, či vyhliadkovú plavbu.
- Areál vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši – vodný slalom, rafting, jazda na kajaku
- splavovanie rieky Váh a Belá

LYŽIARSKE STREDISKÁ: - Jasná Nízke Tatry - Demänovská dolina: najväčšie stredisko s najlepšími prírodnými predpokladmi pre zjazdové lyžovanie na Slovensku zaradené do najvyššej kategórie centier cestovného ruchu s medzinárodným významom a medzi slovenskými strediskami mu patrí 1. miesto. Nachádza v prekrásnom horskom prostredí na severných a južných svahoch Chopka v Národnom parku Nízke Tatry. Strediská CHOPOK SEVER a CHOPOK JUH poskytujú lyžiarom spolu takmer 34 km lyžiarskych trás. Prepravu zabezpečuje 1 šesťsedačková lanovka, 4 štvorsedačkové, 1 dvojsedačková lanovka, 1 kabínková lanovka a 17 lyžiarskych vlekov. Celková prepravná kapacita je až 21 735 osôb za hodinu. Na svoje si prídu aj vyznávači snowboardingu, skialpinizmu, freeridu a bežeckého lyžovania. Stredisko ponúka množstvo zábavy formou sport&fun atrakcií - skifox, snowscoot, snowbike, kitewing, paragliding, lezecký park, paintball, či výlet za nočnou sánkovačkou ale aj kvalitné doplnkové služby - lyžiarska a snowboardová škola, škôlka, požičovne, servis, úschovne, športové obchody, ktoré zastrešuje NTC sport.
- Žiarce – Pavčina Lehota: je vzdialené 9 km od mesta Liptovský Mikuláš. V stredisku sa nachádzajú 4 vleky, celková dĺžka zjazdoviek je 1 280 m. Stredisko je vybavené zariadením na umelé zasnežovanie, lyžiari môžu využiť tiež večerné lyžovanie.
- Liptovský Ján – Ski centrum Javorovica: nad obcou Liptovský Ján v Nízkych Tatrách. Od Liptovského Mikuláša je vzdialené 8 km. Celková dĺžka zjazdoviek predstavuje 2110 m. Zjazdové trate rôznej obtiažnosti sú pravidelne upravované a umelo zasnežované. Štyri lyžiarske vleky prepravia 2200 osôb za hodinu.
- SKIPARK Ružomberok sa nachádza na úbočiach Veľkej Fatry nad mestom Ružomberok v nadmorskej výške 545 až 1209 m.n.m. Z mestskej časti Hrabovo vedie na Malinô Brdo moderná 8-miestna kabínová lanovka, dlhá 1770 m, ktorá za hodinu prepraví 1500 osôb. V stredisku je k dispozícii 12 km zjazdových tratí, najdlhšia z nich meria až 3 900 metrov, prekonáva výškový rozdiel 698 m a je najdlhšou umelo zasnežovanou zjazdovkou na Slovensku. Priamo v centre strediska sa nachádza 4-sedačková lanovka, 2 lyžiarske vleky, 4 vleky pre začiatočníkov a deti.



Doporučená trasa bus: Zastávka medzinárodných liniek Liptovský Mikuláš – prejsť na nástupište miestnej linky Dúbrava – Ľubeľa (modrá – č. 10), konečná zastávka: ÚNZ Ľubeľa.

Doporučená trasa vlak: Směr Žilina – Poprad. Za Ružomberkom pokračujte po diaľnici E50/D1, po cca 500 m zíďte zjazdom Ivachnová na Bešeňovú. Pokračovať po ceste č. 18 směr Partizánska Lupča, po cca 7 km odbočte doprava směr Dúbrava – Ľubeľa. Prejdite po hlavnej ceste cez celú dedinu, při Zdravotnom stredisku odbočte do uličky do prava, chata sa nachádza vo dvore rodinného domu č. 465.

Doporučená trasa auto: Směr Žilina – Poprad. Za Ružomberkom pokračujte po diaľnici E50/D1, po cca 500 m zíďte zjazdom Ivachnová na Bešeňovú. Pokračovať po ceste č. 18 směr Partizánska Lupča, po cca 7 km odbočte doprava směr Dúbrava – Ľubeľa. Prejdite po hlavnej ceste cez celú dedinu, při Zdravotnom stredisku odbočte do uličky do prava, chata sa nachádza vo dvore rodinného domu č. 465.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: Liptovský Mikuláš (14 km)

Vlaková zastávka název: Liptovský Mikuláš (14 km)

Autobusové nádraží název: Liptovský Mikuláš (14 km)


Vlakové nádraží název: Liptovský Mikuláš (14 km)

Zastávka MDH: Ľubeľa ÚNZ (300 m)

Obchod: Potraviny COOP Jednota (1 km)

Termální lázně: Thermal Park Bešeňová (8 km)

Stravování:

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumpřistýlka
1.1-25.125

Datumchatachatachatabungalovbungalov
1.1-25.1269-75 (6 os)59-65 (5 os)49-55 (5 os)39-45 (3 osoby/person)29-40 (2 osoby/person)
26.12-5.1100100100100100

Měna: EUR

Ceny zahrnují: Cena za den
Sleva / poplatky: Miestny poplatok vo výške 0,33 EUR/osoba/noc nie je zahrnutý v cene. Ceny v SKK sú len orientačné a prepočítané konverzným kurzom 1 EUR = 30,1260 SKK.

Fotogalerie (6):


Chata u UrbanovChata u UrbanovChata u Urbanov
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com